We Know You, This is Us

Talenteer är inte som andra rekryteringsföretag. Vi känner kandidaterna och därför kan vi alltid matcha rätt kandidat till rätt arbetsgivare.

Att hitta rätt kandidat idag kräver tid, förståelse, erfarenhet och engagemang. Talenteer startades för att vi vill kunna erbjuda våra kandidater och kunder de tjänster som vi själva märkt saknas i IT-branschen. Vi kan IT och rekrytering och sätter oss därför snabbt in i både kandidatens och kundens olika situationer och behov.
På Talenteer hittar vi rätt person för rätt IT-jobb. Har du ett kontinuerligt behov över tid eller ett behov av att skala upp snabbt och effektivt? Våra rekryteringsprocesser är skalbara vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar dig oavsett om du behöver hjälp med hela processen eller bara vissa delar. Vad du än behöver, vi stödjer dig!

Träffa vårt team

Lucinda Wibring
Rekryterare
lucinda@talenteer.se

Anton Gummesson
Säljare
anton@talenteer.se

Pia Andersson
HR/Rekryterare

Mio Nilsson
Teknisk chef

Peter Hogla
VD

Vad gör oss unika?

Kvalitetssäkring

Vi har handplockat de bästa personerna för vårt företag för att kunna hitta de bästa kandidaterna. Kvalitet är ett nyckelord för oss och med vår mångfald inom företaget hittar vi kandidater som ingen annan kan hitta.

Våra
rekryterare

Istället för att använda en rekryterare som kan allt i branschen men väldigt lite om människor, fokuserar vi på rekryterare som kan allt om människor. Vem vet värdet av att skapa kontakter och skapa långvariga relationer.

Flexibilitet

Vi är din interna rekryterare; du sätter ramarna och vi utför efter dina önskemål. Vi skräddarsyr alla våra avtal och upplägg utifrån ditt företag och vi finns tillgängliga dygnet runt för att tillfredsställa företag från hela världen.