What We Do

Vi på Talenteer hjälper dig att hitta och rekrytera rätt kandidat till den tjänst du vill rekrytera.

En framgångsrik rekryteringsprocess gör att vi kan hålla ett högt tempo och samtidigt ha en kvalitet som överträffar alla förväntningar. Vi är anpassningsbara och tar enskilda rekryteringsuppdrag likväl som att vi fungerar som en långsiktig rekryteringspartner. Vi vet att oavsett upplägg kommer ni få marknadens bästa IT-kompetens på plats fortare än ni anar.

Talanteer är specialister på att rekrytera kandidater till IT-tjänster.
"Vi på Acorn Technology är väldigt nöjda med vårt samarbete med Talenteer. Lucinda (Rekryterare på Talenteer) har en fantastisk positiv energi, hon är lyhörd, snabb, kunnig och hittar bra och lämpliga kandidater åt oss. – Kund, Ashkan Akbarian, konsultchef"

Vi kan rekrytering

Vi som jobbar på Talenteer har många års erfarenhet av ledande befattningar inom IT, teknik, marknad och försäljning. Till det kommer vår breda HR-kompetens.

Vi vet var vi ska leta, hur vi ska ta kontakt för att väcka intresse och vilka frågor vi ska ställa för att hitta rätt kandidat till en viss tjänst. Vår process är enkel och snabb. Resultatet blir bra, det vågar vi säga efter en rad lyckade rekryteringar.

"Jag hade en riktigt trevlig upplevelse med dig. Du var så vänlig från början till slut och förklarade alla steg i processen tålmodigt. Du gick också ett steg längre för att rensa mina tvivel även efter vårt samtal genom att följa upp med mig genom hela processen. Hoppas Talenteer går riktigt bra framöver! – Kandidat"

Vi håller kontakten

Det är stor konkurrens om de allra bästa kandidaterna. Ett brett nätverk är en bra början. Personlig kommunikation är pricken över i. Många av våra kandidater har vi kontakt med långt innan rätt uppdrag kommer in, allt för att nå ut så bra och träffsäkert som möjligt.

"För första gången i mitt liv kände jag inte att jag intervjuades för en position utan det kändes som att prata med en familjemedlem! Jag kan säga att du är ganska exceptionell jämfört med andra rekryterare! Du kan enkelt komma överens med en potentiell kandidat och få ut det bästa av dem. Jag tror definitivt att du kan vinna mycket popularitet bland de framtida kandidaterna. – Kandidat"

Vi ger oss inte förrän vi hittar rätt

Vi annonserar men framför allt letar vi upp rätt kandidater till rätt uppdrag. Vi törs säga att få arbetar så hårt och snabbt med att hitta rätt kandidater. Vi bygger på vårt nätverk varje dag och de bästa kandidaterna går vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen.

"Rekryterarens bemötande gjorde att jag blev nyfiken på tjänsten trots att jag inte hade tänkt att byta arbetsgivare just då. Efter ett samtal med Talenteer där jag blev väldigt trygg och fick svar på alla mina funderingar kände jag att jag ville gå vidare i processen och träffa företaget i fråga. Rekryteraren beskrev företaget och dess kultur så bra att jag trodde att hon arbetade på det företaget men insåg ju sen att hon bara var en extern part. Imponerad! – Kandidat"

Våra kandidater kan teknik

Vi genomför tester för att säkerställa att bara den vassaste IT-kompetensen vaskas fram. Vi presenterar bara kandidater som verkligen vet vad det handlar om.

“Totally recommend this service. We have used it already and are extremely satisfied with the result. This speed up the hiring process and let us focus on only interviewing top talent. Mio (CTO at Talenteer) is a tech wizard like no one else, so better have his team finding your new tech talent. – Michael Valdsgaard, London Dynamics, CEO”